1.                                                                                     .   G-Darts Breda

Hallo beste dart vrienden.

We zullen ons eerst even voorstellen.Wij zijn G-Darts Breda,een groep darters met een beperking.

We spelen elke Dinsdag avond in de Ganzerik te Breda,en doen daar onderling wedstrijden en heel veel gezellige spelletjes die je met darten allemaal kunt doen.Wij zijn ooit begonnen in de Doelen in Prinsenhagen,maar naar lang beraad heeft Ardon, de voorzitter en trainer,het besluit genomen om een eigen groep op te richten.En dat doen we nu al van af juli 2001 en dat met heel veel plezier.Ondertussen bestaan we dus al iets meer dan 10 jaar.

We hebben in onze club twee groepen,In groep 1 zitten beginners en de mensen die echt voor de gezelligheid een pijltje komen gooien.

Deze doen dit van 19:00 tot 21:00 uur elke Dinsdag , we doen ook met deze groep veel  oefeningen zodat ze steeds beter worden in het gooien van de dartpijlen.Ook hebben we een eigen compititie, en gooien we onderling tegen elkaar met verschillende spel variaties.Zoals Tac-Tics, 501 en variatie er op, Killer oefenspel, boter kaas en eieren enz...

De tweede groep zijn personen die veel verder zijn in de dartsport,en doen dan ook aan compititie buiten de club, om bij deR.D.B.(Recriatieve Dartbond Breda).We zijn er in het seizien 09en 09 mee begonnen en spelen een beker en wedstrijd ronden deze personen kunnen allemaal een aardig pijltje gooien maar hebben weer meer problemen bij het tellen en dat is van groot belang in de dartsport daar worden ze dus mee geholen, dit doen we op een prettige manier zo dat het niet te veel spanningen op levert het gaat altijd om de gezelligheid bij ons, en dat gebruiken we in de wedstrijden die ze gooien.Ook spelen deze mensen een onderlingen compititie met alle aspecten uit de dartsport.Dit zijn de G-Forse One, en deze spelen de thuis wedstrijden op Maandag ende uit westrijden zijn allemaal in Breda of in de omgeving daar van.We gaan daar met deze club gezamelijk naar toe dat is erg gezellig altijd.

Zo en heb je na dit lezen zin gekregen in het darten, en lijk het jou ook wel leuk om in een gezellige familie achtige groep te gaan darten,dan ben je van harte welkom bij ons de eerste 3  keer zijn geheel gratis, de gezelligheid staat bij ons voor op, je moet alleen wel zelf de dartpijlen uit het bord kunnen halen.

KOM DAN OP EEN DINSDAG AVOND TUSSEN 19.00 UUR en 20.30 UUR EENS GEZELLIG LANGS !!!!

Adres :                               Sportcafe de Ganzerik

                                          Ganzerik 1

                                          4822 R.K. te Breda

Kontaktpersoon  Avond        A.Hendrickx     0618088409    ( Voorzitter en Trainer)

                        Overdags    G.Schoemans  0614654977    ( Penningmeester)

 

Paracames Schijndel 2014

De afbeeldinggalerij is leeg.

Paracams Schijndel 2014

De afbeeldinggalerij is leeg.

Nieuws

Kerst en nieuwjaar

17-12-2013 16:12
Vandaag 17 december 2013  laatste dart avond. we  beginnen weer op 7 Januari  2014 wij van het bestuur wensen iedereen , hele fijne kerst en een gelukkig en een gezond jaar in 2014.

Paragames Schijndel

03-05-2013 16:57
Beste dart leden.   Bij deze willen we jullie laten weten, Dat op Zondag 26 mei de Paragames weer gaan beginnen. Dit wordt gehouden in Schijndel. Je kunt je inschrijven bij de penning meester. Voor die gene  die meegaan alvast heel veel plezier met het darten. Bestuur G-Darts Breda

Clubkampioenschappen 2013 G-Darts Breda

28-03-2013 11:21
Clubkampioenschappen is weer voorbij, Het was weer een gezellig avondje op Dinsdag. De  eerste plaats was voor ,        Jack v Loon. De tweede plaats was voor,         Sebastiaan Dekkers. De derde plaats was voor...

Carnaval

17-01-2013 12:33
Halllo G-Darters de Carnaval zit er weer aan te komen, Bij deze willen jullie laten weten dat er in die week geen darten is. Heel veel plezier met Carnaval. Bestuur G-Darts Breda.

G-Darts verbouwing

19-11-2012 16:40
G-Darters . Inverband met de verbouwing, Is er aanstaande Dinsdag geen Dart avond. We zien jullie ook graag weer volgende week Dinsdag op de Ganzerik verschijnen. Tot dan G-Darts Breda

Bezoekers vermelding

09-10-2012 16:27
Laat je bezoekers zoveel mogelijk weten van nieuwtjes en evenementen op je website. Je moet de website up-to-date houden zodat je bezoekers gewend raken om jouw pagina's te bezoeken. Je kan RSS feeds gebruiken om nieuwe artikelen direct bij je lezers te brengen.

Website gelanceerd

09-10-2012 16:26
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan. Vertel je bezoekers waarom je deze presentatie begonnen bent en hoe je bezoekers er van kunnen profiteren. Vermeld je doelen en project voordelen. Probeer een korte beschrijving te geven waarom ze moeten terug komen naar jouw pagina's.
<< 1 | 2